Tuesday, March 2, 2010

Oppbevaringspose

Måtte ha noe å ha de fine hodeskallvottene i så jeg sydde en pose i bolsterstoff. Fant et sjørøverskute som kunne strykes direkte på stoffet, fikk minstemann i heimen til å skrive navnet og broderte over. Fin pose både til leker, pysj, eller sjørøver stæsj.

Skull Mittens



Så var det bursdag til tanteungen min. Han er en stor Kaptein Sabeltann fan, og når jeg fant disse vottene på Ravelry.com måtte jeg bare strikke dem. Mønsteret kan også kjøpes her. Jeg brukte Lanett garn på og strikkepinner 2,5mm for å få størrelse 3/4 år og strikkepinner 3mm for at vottene skulle bli litt større, ca 5/6 år.

Sackboy from Little Big Planet



Minstemann synes Little Big Planet spillet er kult og ville gjerne ha sin egen sackboy. Da var det å ta strikkepinnene fatt igjen. Fant oppskriften på nettet, du finner den her

Tibetiansk lammeskinnsvest



Var innom Europris og kjøpte meg et tibetiansk lammeskinn og sydde meg en vest. Har hatt lyst på en vest lenge, men synes kanskje de er litt dyre. Dette skinnet kostet kr 299,- , så kom to garnnøster i tillegg. Strikket en vrangbord med dobbbelt garn. Sydde på vrangborden med maskin. Så nå har jeg litt penger til overs.....

Anheng dobbel ring med ferskvannsperler


















Går på gullsmed kurs og har laget et nytt anheng til smykket mitt. Låsen på smykket er en carabinring, dette gjør at jeg kan bytte anheng om jeg vil og jeg kan også velge om jeg vil ha langt eller kort kjede. Et smykke med mange muligheter :)

Lue

























Nå er det vel på tide å begynne denne bloggingen, har jo produsert mye siden jeg opprettet bloggen... Så her kommer litt av produksjonen min. Denne lua strikket jeg først til prinsessa mi, også ble det strikket mange flere som hun kunne gi i gaver til venninnene sine. Så en lignende i en motebutikk og syntes den var kul.