Tuesday, February 14, 2012

Valentines kort



Posted by Picasa
Her har jeg brukt samme mal som på de broderte valentines kortene, men  her har jeg klipt ut to hjerter i forskjellig papir og sydd dem fast med sikksakk søm på symaskinen.

Broderte valentines kort



Posted by Picasa
Korssting broderte valentines kort, ideen er hentet fra Dandee-Designs.com, malen til hjertene kan skrives ut fra denne siden. Jeg gjorde en liten feil når jeg broderte kortet - jeg glemte å ha mellomrom mellom hjertene, men synes ikke det gjorde så mye - passer bedre med teksten....

Valentines kort







Posted by Picasa
Har klipt ut tre små hjerter som jeg har lagt oppå hverandre så har jeg sydd hjertene fast i kortet.

Hårspenner





Posted by Picasa
Har heklet små blomster som jeg har sydd fast i små hårspenner som jeg har kjøpt på H&M. Har sydd på en liten "diamant" i midten av blomsten.

Wednesday, February 1, 2012

Lue med pelsdusk



Her har jeg lagt opp 112m med PT5 Sport garn på rundpinne 3,5.

Først strikket jeg 3 omg. 2r 2vr. På neste omg løftes den første r masken av pinnen og den andre masken strikkes r, strikk så den m som ble løftet av pinnen, 2vr. forsett slik omg ut. Strikk 2 omg 2r og 2vr før mønsteret gjentas, fortsett til arbeidet måler 5 cm. Vreng arbeidet fortsett med samme mønsteret. ønsker du at flettene kommer over hverandre, maa du bytte plasseringen av r og vr maskene - der du har strikket 2r blir nå 2vr. Strikk til arbeidet måler .

Felling:
1. felling: Strikk vr m sammen. Strikk 2 omg 2r 1vr.
2. felling:den 1.r m løftes av pinnen og den andre m strikkes r.løft den løse r m over den strikkede masken. Strikk 1r 1 vr omg ut.
3.felling: Strikk 2m sammen pinnen ut fest tråden.

Sy fast pelsdusken. Pelsdusken har jeg kjøpt i en garnbutikk men de kan også kjøpes i pelsmakerforretninger.

Smetteskjerf


Strikkejakke


Sunday, January 8, 2012

Eat, Pray, Love smykke

Posted by Picasa

Gresskar til Halloween




Ungene synes at jeg ikke er sa flink til a pynte til halloween, så i år skjarte jeg ut to gresskar. Et med skjellett monster og et med drage monster. Det var ikke så vansklig som jeg hadde trodd. Ungene ble ganske imponert. Det finnes mange maler på nettet som man kan bruke eller man lager sitt egen design.

Stjernedress

Har sydd en ulldress til tante ungen. Kantet foran med velourband. Hun ble jo riktig sot i den dressen :) - litt lang pa armen kanskje...